omanokia.fi
nuoli    
  • suomi pillu riihimäki
  • pillu mällissä
  • sex lesbian tube
  • ftm vagina
  • sileä pillu
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

seksi menkkojen aikana

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Voiko kuukautisten aikana harrastaa seksiä? - Seksi

Nykyistä kumppania ei haittaisi seksi menkkojen aikana, mutta hän on ihan okei myös sen kanssa, että minä en halua silloin. Myönteisesti, paitsi suuseksin osalta kun maistuu vereltä. Suuseksiäkin saa jos laittaa kuukupin. Puolison mielestä kuukautiset on pyhä ja ihana asia.

Seksi kuukautisten aikana | Terve.fi

Jos seksi kuukautisten aikana epäilyttää yhä, voi orgasmin saada muilla keinoin. Esimerkiksi nainen voi käyttää tamponia, ja mies tyydyttää hänet klitorista hyväilemällä. Nainen taas voi tyydyttää miehen käsillään tai suuseksin avulla.5. Muista ehkäisyKuukautistenkin aikana on mahdollista tulla raskaaksi.

kuukautiset ja seksi – Pariskunnille.com

Siis joo ymmärrän että samalla tavalla kun menkattomina päivinä mutta miten siinä selviää sotkematta? :D Tiiän että suihkussa onnistuu, mutta onko muita tapoja?

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Viikon verran kuukautisista kärsiville tiedoksi, että menkkojen aikana harrastettu seksi voi jopa lyhentää kuukautisten kestoa. Femail Firstin mukaan noin 70 prosenttia ihmisistä suosittelee seksiä kuukautisten aikana. Suurin osa naisista on rakastellut menstruaation aikana, esimerkiksi suihkussa.

7 hyvää syytä harrastaa seksiä kuukautisten aikana – ja 6

Omalla kohdallani vuoto kestää pillereiden ansiosta noin 5 päivää (yh, ennen niiden käyttöä 7-8 päivää), että sinänsä sen ehkä juuri ja juuri kestäisi olla ilman. Vaan välillä juuri menkkojen aikaan tuntuu haluttavan enemmän kuin normaalisti, joten miksipä sitä sitten selibaatissa eläisi.

Seksi kuukautisten aikana | Keskustelu | Anna

Jännä kuulla myös et ihmiset pystyy anaaliin kuukautisten aikana (siis kuukautisten, pillerinsyöjien tyhjennysvuotoviikkohan ei ole kuukautiset). Ei sillä että siihen ryhtyisin muutenkaan, mut jos p****lla käyntikin käy kipeää menkkojen aikana niin ei kyl sitäkään reikää rassattaisi.

Seksiä kuukautisten aikana? 10 hyötyä listattiin! – Stara

seksi menkkojen aikana"useamman naisen, jotka ovat luulleet, että ovulaatio on puolessa välissä kiertoa ja kuukautisten viime päivinä panneet paljaalla, ja raskautuneet.Eli en sen varsinaisen kovan vuodon aikana, mutta sen jälkeen heti.(Ovulaatio tapahtuu noin 13-15 vrk ennen seuraavia menkkoja, ja siittiöt elävät noi

Seksi kuukautisten aikana - tämä sinun tulee tietää

seksi menkkojen aikanaPaina , ja tilaa Demin kanava, jos haluat nähdä lisää Q&A-videoita. Kerro kommenteissa, mistä aiheesta haluaisit tietää lisää! Sattuuko eka kerta? Mitä jos on liian tiukka? Voiko

Seksi Menkkojen Aikana - Image Results

Kuukautisvuoto ei ole este seksin harrastamiselle. On kuitenkin muistettava, että kuukautisten aikana yhdyntä ilman ehkäisyä voi johtaa raskauteen. Seksitaudit tarttuvat kuukautisten aikana samoin kuin muulloinkin. On miehiä ja naisia, joille verisyys ei ole mikään ongelma ja seksi kuukautisten aikana on täysin ok – jopa suuseksi

seksi menkkojen aikaan - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

seksi menkkojen aikanaKuukautiset eivät tarkoita sitä, ettei voisi tulla raskaaksi. Menkkojen aikaan myös seksitaudit saattavat tarttua helpommin. Joillekin naisille seksi kuukautisten aikaan aiheuttaa kipua, koska munasarjat ovat niin herkillä. Kipua voi helpottaa asentoa muuttamalla. Seksi kuukautisten aikaan ei ole niin sotkuista kuin moni luulee.

Seksitamponi - sotkutonta seksiä menkkojen aikaan | Kaisaminni

seksi menkkojen aikanaJos ei lasketa sotkuisuutta, menkkaseksissä on pieni ongelma. Kohdunnipukka tai mikälie pampula pimpin perukoilla on menkkojen aikana arka. Jos ja kun innostutaan panemaan vähän rivakammin, miehen juhlakunto voi sohaista herkkää nipukkaa ja se kirpaisee.

menkat ja seksi | Keskustelu | Anna

Menkkojen aikana haluttaa joskus aika paljonkin, mikä häiritsee vähän liikaa. Olen törmännyt miehiin, jotka eivät suostu koskemaan lähellekkään navasta alaspäin kun on menkat, mutta on niitä, jotka ovat halunneet. Ollaan yritetty eikä kauheasti ongelmia, naista se ehkä ällöttää enemmän kuin miestä, vai?

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi