omanokia.fi
nuoli    
  • velipuolikuu tissi
  • seksi nautinto
  • rakastan pillua
  • first lesbian kiss
  • pornub gay
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

älä mee vittu sinne meni

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Paqqe – Khana On Khana Lyrics | Genius Lyrics

”Mut mun mielestä on. Älä taas käännä mulle selkääs!” mulla meni hermo ja tarrasin sitä kädestä. ”Älä vittu koske muhun, saatanan homo!” Joni karju ja veti mua suoraan nyrkillä turpaan niin, että mä kaaduin maahan ja mun nenästä alko valuu verta lumelle.

v-pen

Ei älä huoli mä oon 24 eikä mee taakse pitää vaan hankki yks semmonen rasva ei ku siis voide jota laitetaan pippelille mutta sen saa vaan reseptillä että pitää mennä lääkäriin näyttää pippeli ja selittä että esinahka ei mee taakse sit saa reseptin ja 96% varmuudella onnistuu tolla voiteella ja mä sain kerran ton voiteen

Mikael Gabriel - Älä herätä mua unesta - YouTube

älä mee vittu sinne meni

Ai että kun saisin kiinni sen saatanan lorton itse teosta. Voi vittu! Huutaisin sille niin kovaa, että sen korvat raiskautuisivat irti päästä ja ajaisin sen vitun paskan auton suoraan seinään. Myöhemmin pitkin katua suhaa monta vittuuntunutta kuskia, myös minä. Sinne kun ei mahdu enää pysäköimään, kun kukaan ei osaa parkkeerata.

Viikon vittumaisimmat | Vitutus.org

Kainuussa olen kuullut käytettävän noita hantaaki ja hantuuki sanoja. Muutama hyvä kirja Kainuun murteista, jos jotakuta kainuulaista kiinnostaa perehtyä -> Heino Väisänen: Tituleerata vai karahteerata ja Alpo Räisänen: Kainuun murteiden ja nimistön opas.

Inssi ei mene läpi. - Autokoulu - Suomi24 Keskustelut

älä mee vittu sinne meni

Inssi ekaa kertaa tänään eikä vittu mennyt läpi. Inssi alkoi normaalisti, ajeltiin puolituntia opettajan kanssa. Opettajakin vielä sanoi että pitäisi sen kortin tulla ja vei minut konttorille. Siellä sitten tuli ihan rennonoloinen tutvo sinne ja jutteli niitänäitä minulle. Paineita ei juuri ollut muutakuin siinä lähdössä.

Sinne Helsinki - Restaurant Reviews, Photos & Phone Number

älä mee vittu sinne meni

Chords for Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Älä mee.: F#m, E, A, D. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more.

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

…, et pysty herää siitä Sul on yks elämä ja oot tyhmä, jos et tiedä sitä Ei, sun täytyy kuunnella, sun täytyy kuunnella [Chorus] Älä nyt, älä, älä, älä nyt vittu oo tyhmä Ei se mee näin… 48.89 %: Älä Tapa Sara …

teiniäidit- Roosa | Keskustelu | Kaksplus

älä mee vittu sinne meni

Sävellys ja demo Ari Savinainen & Jaakko Sumiloff Sanoitus & video Katja Tanskanen Demolaulaja Taru Lainela Etsitään levyttävää artistia

Älä mee - YouTube

joniraita2 Kai sä ymmärrät et parempi voittaa? Ja kai sä ymmärrät myös sen et tämä kyseinen nainen jolle sanoit et "mee ite sinne kentälle" ei pelaa ammatikseen varmaankaan jääkiekkoa niinkuin nämä jotka tuolla kisoissa pelaa.

esinahka ei mene terskan taakse - Keho - Suomi24 Keskustelut

älä mee vittu sinne meni

Khana On Khana Lyrics: (Oh) / Mehän siis kysyttiin Halla-aholt et mikä sen lempiruoka on / (Oh) / Halla-aho: Khana / Kana on kana! / Jos et syö kanaa nii säälin sun mahaa, hei kuuntele


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi