omanokia.fi
nuoli    
  • seksitreffit tube
  • kimppa seksiä
  • lesbian porngif
  • jodel-pillu
  • seinäjoki seksi
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

haluaisin seksiä

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


9 merkkiä osoittavat miehen haluavan vain seksiä - MTVuutiset.fi

Hei, kiitos viestistäsi. Pohdit kysymyksessäsi, että mitä tehdä jos serkukset haluavat kokeilla seksiä toistensa kanssa. Olette 16- ja 13-vuotiaat serkut.

Kun seksi ei huvita | Me Naiset

haluaisin seksiäMinä esimerkiksi en vain ole kiinnostunut seksistä, se on ihan kiva kun sitä harrastaa mutta minun on vaikea syttyä eikä seksi ole kovinkaan usein mielessä. Sellainen minä olen, vaikka haluaisin kovasti kiihottua helposti ja harrastaa paljon kuumaa seksiä, kroppani vaan ei ole samaa mieltä, en vain syty.

Joka viidettä naista kiinnostaa seksi toisen naisen kanssa

haluaisin seksiäMies ei luultavasti halua kanssasi muuta kuin seksiä, jos hän aina varmistaa, että sinulla ei vaan jää hänen luokseen mitään tavaroita. 8. Hän ei tee sinulle

Haluaisin naida vierasta miestä | sivu 3 | Keskustelu | Anna

Vierailija: "Kuten jo tuo otsikkokin kertoo niin todella haluaisin saada kunnollista ja pitkäkestoista seksiä!Mieheni kanssa oltu yhdessä lähemmäs kymmenen vuotta ja viimeisen kahden vuoden aikana seksi mennyt alemmas kuin olisin ikinä voinut kuvitella.Alussakaan seksi ei ollut parasta saamaani,

Miksi en enää halua seksiä?

Toki mä haluaisin seksiä paljon useammin kuin sitä on ollut, mutta ei se huvita jos siinä on kyse vain miehen egosta ja jos lämmittely on sitä että mies tulee kesken kotitöiden hinkkaamaan itteään mua vasten. Seksistä ei oo kauheesti voinu puhua ettei vaan toinen pahoita mieltänsä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Haluaisin seksiä mieheni kanssa, haluaisin olla hänelle uskollinen ja odottaa sitä, että hän joskus haluaisi useammin tai enemmän. En vain enää edes muista, miltä tuntuu halukkaan miehen suudelmat ja otteet seksissä. Olen vasta kolmekymppinen ja jo vuosia harrastanut seksiä passiivisen miehen kanssa.

Haluan munaa.. - Seksi - Suomi24 Keskustelut

haluaisin seksiäJoskus aivan yllättäin minulle saattaa tulla sellainen olo, että nyt haluaisin seksiä, mutta se tapahtuu aina silloin, kun mieheni ei ole paikalla. Se tulee aivan yllättän. Tahdon asioiden muuttuvan ja pian, koska muuten se ajaa suhteemme karille. nimim. Onneton enkeli. Seksuaali- ja parisuhdeterapeutti Teija-Liisa Ranta vastaa

Naisten ja miesten seksifantasiat – Ryhmässä ja julkisilla

Toki mä haluaisin seksiä paljon useammin kuin sitä on ollut, mutta ei se huvita jos siinä on kyse vain miehen egosta ja jos lämmittely on sitä että mies tulee kesken kotitöiden hinkkaamaan itteään mua vasten. Seksistä ei oo kauheesti voinu puhua ettei vaan toinen pahoita mieltänsä.

Keskustelu - Haluaisin kunnon seksiä!! | Seksi | Vauva

Minä ainakin haluaisin seksiä myös hiukan useammin, ei vain kerran tai kaksi kuukaudessa. Onko se mikään ihme, että mies katselee seksiä vaikka netissä, kun kotona sitä on niin harvakseen. Sitten vaimo vetää kauheat pultit, kun tajuaa tämän.Perheen isä

Keskustelu - Anna seksiä, vaikket haluaisi – onko siinä

Haluaisin kokea rauhassa seksiä kiihkeän, muodokkaan ikäiseni naisen kanssa, joka haluaa antaa ja ottaa ja intohimoisesti nautintoa ja osaa näyttää sen myös avoimesti. Sellaisen naisen kanssa, joka on niin sanotusti "hyvä sängyssä" ja haluaa aktiivisesti minunkin nauttivan täysillä siitä, mitä teemme.

Kysy seksistä: Haluaisin seksiä, mutta en oman miehen kanssa

haluaisin seksiäToiset taas kokevat, että seksiä pitää saada jos sitä haluaa, ja jos ei saa, on oikeus vetää raivarit. Sellaisesta tilanteesta kertoo tämä nainen: ”Olemme mieheni kanssa olleet kuusi vuotta yhdessä, ja niistä neljä naimisissa. Meillä on yhteinen poika, ja miehen omistama asunto jossa asumme.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi