omanokia.fi
nuoli    
  • teinitytön pillu
  • isot tissit äiti
  • pillu liitto
  • suuseksi hiv
  • pornoa ranska
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

emätin synnytys

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


#synnytys hashtag on Instagram • Photos and Videos

Emätin on itsepuhdistuva elin, ja se erittää puhdistuakseen valkovuodoksi kutsuttua nestettä. Valkovuotoa alkaa erittyä usein jo runsas vuosi ennen kuukautisten alkamista. Suomen väestöliiton mukaan emätin on noin 6–12 cm pitkä normaalitilassa, mutta se joustaa ja venyy huomattavasti yhdynnän ja synnytyksen yhteydessä.

Onko toinen synnytys todellisuudessa nopeampi? Lukijat

Emätin onkin erittäin venyvä elin, joka tekee tarvittaessa tilaa myös esiin puskevalle pienokaiselle. Jos jokin tai mikään ylipäätään emätintä venyttää, se on synnytys.

Suonikohjut | Naistalo.fi | Terveyskylä.fi

emätin synnytysUseilla eläimillä uroksen siitin ja nisäkkäillä myös naaraan emätin toimivat yhdyntäeliminä. Synnytys. Synnytys on raskauden päätösvaihe, jossa nisäkkäillä naaraan kohdussa kasvanut poikanen siirtyy ulkomaailmaan naaraan emättimen kautta tai keisarileikkauksella.

Emätin - Howling Pixel

Olen ensisynnyttäjä. Emätin on muuten palautunut ihan hyvin synnytyksestä, mutta sen suu on liian tiukka ja tästä syystä tuntuu kipua. Kipu tuntuu siis siten, että jos työntää emättimeen neljä sormea sisään ja levittää näillä emätintä se sattuu ja kiristää todella kipeästi emättimen suulla kauttaaltaan ympäri.

Terveyskirjasto - Duodecim

Translation for 'synnytys' in the free Finnish-English dictionary and many other English translations. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation

Liian tiukka, apua? | Keskustelu | Anna

”Minulla oli ensimmäinen synnytys suoraan sanottuna kamala juuri ponnistusvaiheen vuoksi. Ponnistusvaihe kesti 2,5 tuntia ja minulta repesi emätin kohdunsuulta pyllyreikään saakka.Synnytys kesti 13 tuntia. Ja sain kaikenmaailman kivunlivitykset, mutta mikään ei auttanut. No, lapsikin oli 4 kg.Viiteen viikkoon en istunut..

Synnytys – Wikipedia

emätin synnytysRaskausaika saattaa aiheuttaa joillekin raskaana oleville suonikohjuja alaraajojen laskimoiden paineen kasvun ja muiden kehossa tapahtuvien muutosten seurauksena.

Mikä on emätin? | Hyväkysymys.fi

Minulla emätin löystyi jonkin verran synnytyksessä enkä ole sitä täysin saanut jumpattua entisenlaiseksi parissa vuodessa. Kiihottuessa emätin laajenee siten, että miehen pari sormea menee sisään kevyesti. Tuo suuaukon avonaisuus lienee yleistä - itselläni tuossa on 2 euron kolikkoa isompi aukko nykyisellään.

Vino emätin?? - Naistentaudit - Suomi24 Keskustelut

emätin synnytysJos tuo kalvo on tiukka, luullaan, että emätin on tiukka ja lyhyt, mutta sehän on erittäin joustava elin, joka takuulla venyy tarvittaessa niin paljon kuin tarvitaan. Viakka runnominen kuulostaa kamalalta, ei se satu, mutta verta saattaa tulla.

Emättimen suu on liian tiukka synnytyksen jälkeen

Olen ensisynnyttäjä. Emätin on muuten palautunut ihan hyvin synnytyksestä, mutta sen suu on liian tiukka ja tästä syystä tuntuu kipua. Kipu tuntuu siis siten, että jos työntää emättimeen neljä sormea sisään ja levittää näillä emätintä se sattuu ja kiristää todella kipeästi emättimen suulla kauttaaltaan ympäri.

Keskustelu - pillun löysyys | Seksi | Vauva

emätin synnytysKun nainen imettää, emätin voi olla ihan jäätävän kuiva ja arka. ― Johanna Hautala – Kun nainen imettää, emätin voi olla ihan jäätävän kuiva ja arka senkin jälkeen, kun se on parantunut synnytyksestä, erikoislääkäri Johanna Hautala kertoo. – Avuksi voi ottaa apteekista ilman reseptiä saatavan paikallisestrogeenin.

synnytys - English translation - bab.la Finnish-English

Emätin ei yleensä ole kallistunut suuntaan taikka toiseen, vaan pysyttelee hyvinkin paikallaan peräsuolen ja virtsaputken välillä. Tämänkään kallistumasta ei ole haittaa millekkään jos sellainen on. Synnytyksessä kyllä tuo joustava emätin venyy juuri siten miten tarvitsee. Ollos siis huoleton, sulla ihan normaalit paikat on :)

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi