omanokia.fi
nuoli    
  • muumi seksi muki
  • gay bubble butt
  • lesbo seksivideot
  • gay bars malaga
  • pillu..com
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

ei vittu kiinnosta ainiin pakko kiinnostaa

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Uuden MacBookin ensitestit eivät vakuuta: samaa tasoa 2011

ei vittu kiinnosta ainiin pakko kiinnostaaKatso itse vittu siitä listasta tekstinkäsittelyn find-toiminnolla, jos kiinnostaa. Äbout 20 sekkaa ja homma tsekattu eikä riskiä mistään lisävahingoista. Itsehän olen erittäin tarkka mun prime-sähköpostiosoitteen käytöstä. Siksipä siihen ei tule spammia käytännössä katsoen lainkaan.

karhu | Seopetriii Vittu Nygård Weblog

ei vittu kiinnosta ainiin pakko kiinnostaaEi lisättävää tähän. Rumaa kieltä, kameran tarkennusääniä ja paskoja meemejä sisältävä video. Ei lisättävää tähän. Iania ei kiinnosta [ÄÄNIVIDEO #2] Kht Airelle. Loading

momio | Urbaani Sanakirja

Koska se just osottaa että et oo kiinnostunu kyseisestä tytöstä jonka läsnä sanot sen. Avoimuus on yks juttu kans. Vihaan sitä kun oon itse aika avoin ja kerron tunteistani ja jos jokin ärsyttää.. kukaan jätkä ei ikinä kerro mulle. Ja sillon tulee semmoinen fiilis että sitä ei kiinnosta oikeesti.

Vihaisen miehen mietteitä: Haistakaa kaikki pimppi ja

Täytyy myös muistaa, että ne ovat kaksi eri asiaa. Kirja on alkuperäisteos, kaikilla lukijoilla on omat mielikuvat tapahtumapaikoista, hahmoista. Leffa on taas leffa, joka ei voi miellyttää kaikkia niitä, joilla on vahvat mielikuvat hahmoista. Ja myös se, että kaikkia ei todellakaan voi kiinnostaa koko asia, se on vain jokaisen mielipide.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Ei vittu näitä ihmisiä. Edit: Osa perheestä yrittää väkisin repiä jokainen eri suuntaan ja sitten suuttuu kun en lähde rakettina välittömästi paikalle. Eikö se perkele ole tarpeeksi että pääsen jokaista näkemään edes hetkellisesti kun ovat nyt kaikki (kerran-pari vuodessa) suunnilleen samalla paikkakunnalla.

Elokuva-arvostelu: Twilight - Uusikuu - Muropaketti.com

Mitä tarkoittaa momio. momio - Semmone masentuneide paikka joho ne tullee valiittaa niitte elämäst ja ketää ei vois vittuukaa kiinnostaa niitte elämä tarinat siel on jotai nolla ysei pärisemäs ja siel o myäs jakki setä joka yrittää iskee kaikkii ja muumiboss on joku hiller

Miksi Jatkoaika ei enää kiinnosta? | Sivu 5 | Jatkoajan

#EVEK – Ei vois enempää kiinnostaa. Kolme sanavalmista naista. Päivän polttavimmat puheenaiheet. Ääntä, naurua ja miljoona mielipidettä. Me Naisten talk show on täällä, eikä sitä

Anonyymi kyttääjä

ei vittu kiinnosta ainiin pakko kiinnostaaMä pelaan sitä eikä se ole mikää "kawaii mesta" ja ei tarvii haukkuu niit ketkä fanittaa m&m itekki fanitan mut en leiki et oon marcuksen/martinuksen kaaa naimisis :D

Kerro miksi tänään vituttaa! :( | sivu 21 | TechBBS

Vittu naisten silmis täys laiska luuseri, joka nukkuu iltapäivään, unirytmi aivan sekasi, elämän ilo kadonnu sun muuta, huvittais vain nukkua.Naista ei saa vaikka haluais, ku niit kiinnostaa jännämiehet vaan.

Iania ei kiinnosta [ÄÄNIVIDEO #2] - YouTube

En ymmärrä miten Sollentunan sektorilla näkökentässä on sitä vaikeampi nähdä metsää puilta, mitä selkeämmin kaikki muut näkee, jopa sellaset joita ei edes kiinnosta.<br /><br />Ton taustalla on pakko olla joku ajatus, että Tunkin ongelma on itseasiassa se, mitä Tunkki on jankuttanut vuosikaudet.

momio | Urbaani Sanakirja

[22:34] <Klonkku> "vittun hippi painu takasin sinne mutsis kellariin! massasta saa ja pitää erottua mutta tää on jo sairaampaa kuin itsensä silpominen tai lihakoukuista roikkuminen! ei mun psyyke enää kestä, joko nää anime ja ponihomot ajetaan haulikon kanssa maan alle tai sitten muutan vittuun täältä, suomi on pilalla.

Olen masentunut, en jaksa tätä paskaa. - Masennus - Suomi24

Puoleen reiteen asti kastelin myös juoksutrikoot, ihan kuin olisin vetänyt jotain maastokisaa a'la Englanti VITTU VITTU. Huomenissa voin laittaa viiltävämpää tekstiä kisan kulusta elikkäs rapsaa siis vain jos viitin. Ainiin..olipahan mukavaa, ku ihmisiä tuli juttelemaan tän blogin tiimoilta.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi