omanokia.fi
nuoli    
  • miten aloittaa seksi
  • toiset treffit tulossa
  • is onision gay
  • nuoren pimppi
  • raiskaus pornoa
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

ei tarpeeksi seksiä parisuhteessa

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Mitä jos toinen ei halua seksiä parisuhteessa | Kodin Kuvalehti

Usein ajatellaan kliseisesti, että mies on se, joka kaipaa parisuhteessa enemmän seksiä. Asia ei kuitenkaan ole aina näin. Tällä viikolla MTV Lifestyle selvitti, kuinka paljon seksiä on tarpeeksi – ja kuinka miehen haluttomuuteen tulisi suhtautua.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

ei tarpeeksi seksiä parisuhteessa

Eli ne, joilla libido ja seksihalut ajavat järjen yli, vonkaavat seksiä niin suhteessa kuin suhteen ulkopuolellakin. He saavat seksiä kotona, mutta heidän mielestään se ei ole tarpeeksi, (MIKÄÄN ei ole tarpeeksi näille ihmisille, tämä lieneen ihan biologinen vaisto. Jokainen tietää tämän ihmistyypin.)

Ei Tarpeeksi Seksiä Parisuhteessa - Image Results

Tutkimukset osoittavat, että suomalaisissa parisuhteissa harrastetaan vähemmän seksiä kuin vuosikymmeniin. Ei vain ehdi eikä innosta, moni selittää. Kuten vaikkapa Katja, 31. Hän on ollut miehensä kanssa yhdessä seitsemän vuotta. Parisuhteessa menee ihan hyvin, mutta seksille ei ole aikaa.

Keskustelu - Miten ratkaista tilanne kun puolisoa ei seksi

Alkuun oli kiihkeää ja seksiä oli tarpeeksi, mutta huomasin alkuhuumassakin, että mies ei kiihottunut tarpeeksi. Noin puolen vuoden yhdessäolon ja talon ostamisen jälkeen seksi loppui kuin seinään. Nyt olen siis kärsinyt viisi vuotta seksittömässä avoliitossa. Aiheuttaa riitaa ja katkeruutta, mutta en osaa lähteäkään.

IL lukijat kertovat: Näin käy, kun seksi loppuu

ei tarpeeksi seksiä parisuhteessa

Seksiä ei aina saa tarpeeksi - edes parisuhteessa. Miten on sinun seksielämäsi laita?

Puutteessa parisuhteessa - Seksi - Suomi24 Keskustelut

ei tarpeeksi seksiä parisuhteessa

Elän suhteessa, jossa saan seksiä ihan liian harvoin ja silloinkin erittäin tylsästi. Kotitöitä tehdessä ei ajatus pysy mukana, eikä energiaa ole mihinkään. Omissa oloissa kun oon, niin ajatukset pyörii vaan seksissä enkä saa mitään aikaiseksi. Onko puutteessa eläminen muillakin samanlaista paskaa,vai oonko joku luonnon oikku?

Saatko tarpeeksi seksiä? - MTVuutiset.fi

No, erosimme suht sovussa uskottomuudesta huolimatta. Jossain vaiheessa eron jälkeen mies sanoi minulle, että kun seksiä ei kanssani ollut tarpeeksi. Itse en ollut tajunnut sitä asiaa ollenkaan!!! Siis että p---ua ei ollut saanut tarpeeksi edes ennen lapsen syntymää.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Kyselisin että onko oikeasti olemassa naisia jotka eivät saa esim. parisuhteessa tarpeeksi seksiä ja hauaisivat sitä mahdollisimman usein, vaikka vieraan kanssa? Yleensä mitä tiedän niin mies ei saa vakisuhteessa tarpeeksi seksiä, varsinkin kun suhdetta on kestänyt. En ole yhtään naista tavannut joka saisi suhteessa liian vähän.

Onko oikeutettua pettää jos suhteessa ei (tarpeeksi) seksiä??

Siinä on oma jännityksensä. Ajattelen myös niin, että jokaisessa parisuhteessa on omat käytäntönsä. On aivan normaalia, jos jossain parisuhteessa ei harrasteta ollenkaan seksiä. Seksittömyyttä ei tulisi pitää itsessään ongelmana. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että toinen haluaa harrastaa seksiä toisen kanssa, ja toinen


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi